O NAMA

Knjigovodja Pancevo

Bilans VS

Knjigovodstvena Agencija VS BILANS iz Pančeva sa uspehom posluje od 2009 godine. Bavimo se knjigovodstvenim i računovodstvenim uslugama počev od osnivanja kompanije .Sa našim stručnim timom, stojimo vam na raspolaganju za pružanje visokokvalitetnih i pouzdanih usluga u oblasti knjigovodstva. Bez obzira na dimenzije Vaše firme i opseg poslovanja, posvećujemo se individualno  svakom klijentu, te smo spremni da brzo i efikasno zadovoljimo Vaše specifične potrebe.

 

 

Knjigovodstvo

Knjigovođa Pančevo stoji Vam na raspolaganju za sve vrste knjigovodstvenih racunovodstvenih i revizorskih poslova.

Dugogodišnje iskustvo nam omogućava da ponudimo širok spektar knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga koje možemo raditi za Vas.

Neke od naših usluga :

Usluge vođenja poslovnih knjiga u skladu sa zakonskim propisima i važećim računovodstvenim standardima.
Obrada i kontrola ispravnosti dokumentacije.
Materijalno/robno knjigovodstvo (vođenje evidencije o zalihama robe i materijala).
Pogonsko knjigovodstvo (obračun proizvodnje,kalkulacija cene koštanja,kratkoročni obračun uspeha,obračun planskih troškova,statistika i analiza troškova…).
Vođenje registra osnovnih sredstava i amortizacija.
Evidencija blagajne i platnog prometa.
Formiranje i slanje elektronskih naloga za plaćanje.
Obračun PDV-a i podnošenje poreske prijave – PPPDV Obračun zarada.

Knjigovođa Pančevo

Izrada završnog računa i redovnih godišnjih finansijskih izveštaja.
Obračun i prijava poreza na dobit.
Informisanje o promenama zakonskih propisa i njihovom uticaju na poslovanje preduzeća i mnogo toga još .

Kancelarija sa stolom bez boje i polukruznim delom sive boje. Na stolu je kompjuter i direktor firme na svom radnom mestu. Zidovi su bele boje a na zidu je slika nepoznatog autora na kojoj preovladavaju crvena i zuta boja. knjigovodstvena agenijca pancevo - bilans vs
14 + godina iskustva
Slika prikazuje sto svetlo braon boje na kome je tastatura bele boje. Na slici su vidljive i zenske ruke kako kucaju na tastaturi,na stolu je i mis bele boje i kutija sa olovkama i casa sa vodom. knjigovodstvena agenijca pancevo - bilans vs

 

 

 

 

 

Poresko savetovanje

Poresko savetovanje je od suštinskog značaja za pojedince i preduzeća kako bi se osiguralo da se poštuju zakoni o oporezivanju, smanjili poreski troškovi i maksimizirali poreski povraćaji. Poreski savetnici često moraju biti dobro obavešteni o poreskim zakonima i pravilima, a takođe i o promenama u poreskom zakonodavstvu kako bi svojim klijentima pružili najbolje moguće savete. Važno je napomenuti da se poreski savetnici obično pridržavaju visokih profesionalnih standarda i etičkih kodeksa kako bi obezbedili integritet savetovanja.

Knjigovodja Pancevo

Knjigovodja Pancevo

Knjigovodja Pancevo

knjigovodstvo
Finansijska Analiza

Finansijska analiza je proces ocene finansijskih informacija kako biste bolje razumeli poslovne performanse i stabilnost nekog preduzeća, organizacije ili pojedinca. Ova analiza pomaže donosiocima odluka da bolje razumeju trenutno stanje, buduće izglede i rizike povezane sa finansijskim aktivnostima. Evo nekoliko ključnih aspekata finansijske analize:

*Izveštaji o finansijama

*Pokazatelji likvidnosti

*Pokazatelji profitabilnosti

*Pokazatelji zaduženosti

*Analiza novčanih tokova i mnogo toga još.

Finansijska analiza igra ključnu ulogu u donošenju investicionih odluka, oceni kreditne sposobnosti, planiranju budžeta i izveštavanju akcionara. Ova analiza takođe pomaže u prepoznavanju potencijalnih problema i pruža osnovu za razvoj strategija za poboljšanje finansijske performanse.

Na slici je vidljiv de kancelariskog stola bez-braon boje .Na stolu je vidljiv deo monitora ,jedna saksuja sa kaktusom,vaza u kojoj je jedan cvet,pored vaze stoji osam knjiga a na njima prazan ram za slike i deo ruke koja drzi misa. knjigovodstvena agenijca pancevo - bilans vs